Park ujor lundrues i fryrë 06

GJERËSIA : 35m
LARTËSIA : 0m
GJATITJA : 45m

PESHë: 7087.5 KG

ID: 397

92000 EUR + TVSH

115000 EUR (25% TVSH )


≈ 693174 HRK + TVSH


≈ 866467.5 HRK (25% TVSH )

Visa Accepted Diners Accepted


MasterCard Accepted Maestro Accepted

Të GJITHA RRëSHQITëSIT DHE KëSHTJELLAT Që FRYHEN PëRFSHIJNë VENTILATORë Të PëRSHTATSHëM

PËRSHKRIMI

Plutajući vodeni park na napuhavanje


AKSESORë


Tobogan na napuhvanje cijena igraonica na napuhavanje cijena prodaja

PRODUKTET TË LIDHUR

NË DISPOZIM TANI

Tobogan na napuhavanje 7m x 4m x 6m

Tobogan na napuhavanje u dimenzijama 7m x 4m x 6m

2500 EUR + TVSH
NË DISPOZIM TANI

Safari Bouncy Castle - Large

Kombinirana velika igraonica u obliku Dvorca s likovima životinja iz afričke savane

3400 EUR + TVSH
NË DISPOZIM TANI

Slatkiši - Igraonica na napuhavanje

Igraonica na napuhavanje s prikazom kolača

2350 EUR + TVSH