Kalaja e Princeshës - Rrëshqitje e fryrë

GJERËSIA : 4m
LARTËSIA : 5.5m
GJATITJA : 6m

PESHë: 148.8 KG

ID: 1353

2500 EUR + TVSH

3125 EUR (25% TVSH )


≈ 18836.25 HRK + TVSH


≈ 23545.3125 HRK (25% TVSH )

Visa Accepted Diners Accepted


MasterCard Accepted Maestro Accepted

Të GJITHA RRëSHQITëSIT DHE KëSHTJELLAT Që FRYHEN PëRFSHIJNë VENTILATORë Të PëRSHTATSHëM

KY PRODUKT MUND Të DORëZOHET MENJëHERë

PËRSHKRIMI

Svi napuhanci su izrađeni od 0.55mm PVC materijala i namjenjeni za profesionalnu primjenu. Dolaze od proizvođača s kojim imamo višegodišnju suradnju i čiji su se napuhanci uistinu dokazali u svakodnevnom radu.


LEXO Më SHUMë


Tobogan na napuhvanje cijena igraonica na napuhavanje cijena prodajaTobogan na napuhvanje cijena igraonica na napuhavanje cijena prodajaTobogan na napuhvanje cijena igraonica na napuhavanje cijena prodajaTobogan na napuhvanje cijena igraonica na napuhavanje cijena prodajaTobogan na napuhvanje cijena igraonica na napuhavanje cijena prodajaTobogan na napuhvanje cijena igraonica na napuhavanje cijena prodajaTobogan na napuhvanje cijena igraonica na napuhavanje cijena prodajaTobogan na napuhvanje cijena igraonica na napuhavanje cijena prodajaTobogan na napuhvanje cijena igraonica na napuhavanje cijena prodaja

PRODUKTET TË LIDHUR

NË DISPOZIM TANI

Tobogan na napuhavanje 7m x 4m x 6m

Tobogan na napuhavanje u dimenzijama 7m x 4m x 6m

2500 EUR + TVSH
NË DISPOZIM TANI

Igraonica na napuhavanje ZOO

Igraonica na napuhavanje zoološki vrt

2500 EUR + TVSH
NË DISPOZIM TANI

Mini tobogan na napuhavanje - 3m x 3m x 2.8m

Vrlo mali tobogan na napuhavanje
0.55mm PVC tarpaulin
Dolazi s prikladnom puhalicom
Plavi ili ružičasti

960 EUR + TVSH