Switch to English Switch language: English

Switch to Croatian Promijeni jezik: Hrvatski

Switch to Hungarian Másik nyelv: Magyar

Spremeni jezik: slovenski Spremeni jezik: slovenski

Промени језик: српски Промени језик: српски

Promijeni jezik: Hrvatski Promijeni jezik: Hrvatski

Ndërroni gjuhën: Shqip Ndërroni gjuhën: Shqip

Sprache wechseln: Deutsch Sprache wechseln: Deutsch

Sprache wechseln: Deutsch Sprache wechseln: Deutsch

Sprache wechseln: Deutsch Sprache wechseln: Deutsch

Смяна на език: български Смяна на език: български

Změnit jazyk: čeština Změnit jazyk: čeština

Changer de langue: Français Changer de langue: Français

Cambia lingua: italiano Cambia lingua: italiano

Promijeni jezik: Crna Gora Promijeni jezik: Hrvatski

Zmień język: polski Zmień język: polski

Zmeniť jazyk: rumunčina Zmeniť jazyk: rumunčina

Zmeniť jazyk: slovenčina Zmeniť jazyk: slovenčina


Mbi 10 vjet buzëqeshje e një fëmije

Ne kemi sjellë buzëqeshje në fytyrat e fëmijëve për më shumë se 10 vjet. Pak gjëra mund të krahasohen me gëzimin e vërtetë të një fëmije kur ai sheh një fryrje të madhe në oborrin e tij në mëngjesin e ditëlindjes së tij. Në më shumë se 10 vjet, ne kemi bërë mijëra fëmijë të lumtur, gjë që na jep përvojë të paçmuar në zgjedhjen e inflacionit ideal edhe për ju.

Na kontaktoni


KIKI puffer në Krašograd

Ecopark Kraš ndodhet në qytetin e vogël piktoresk të Bratinës, 25 km nga Zagrebi. Natyra e bukur do të kënaqë të gjithë ata që duan qetësinë dhe pushimin, dhe oferta plotësohet nga një prej inflatoreve tona.

Lajme

Çfarë mund t'ju ofrojmë?

Zgjedhja më e madhe

Qindra modele të ndryshme në të gjitha dimensionet

Inflatable të përdorura

Ofrojmë edhe fryrje të përdorura me çmime speciale për ata që duan të kursejnë para

Dorëzimi i shpejtë

Fryrat që nuk i kemi në stok bëhen me porosi dhe dorëzohen në kohë rekord

Këshilla

Nuk jeni i sigurt se cili inflatues do t'ju përshtatet më shumë dhe çfarë pajisje ju nevojitet? Mos ngurroni të na kontaktoni

Zgjedhja më e madhe e inflatables të të gjitha madhësive