Unicorn me fryrje 4.5m 4.5mx 3m

GJERËSIA : 4m
LARTËSIA : 3m
GJATITJA : 4m

PESHë: 72 KG

ID: 11460013

2300 EUR + TVSH

2875 EUR (25% TVSH )


≈ 17329.35 HRK + TVSH


≈ 21661.6875 HRK (25% TVSH )

Visa Accepted Diners Accepted


MasterCard Accepted Maestro Accepted

Të GJITHA RRëSHQITëSIT DHE KëSHTJELLAT Që FRYHEN PëRFSHIJNë VENTILATORë Të PëRSHTATSHëM

PËRSHKRIMI


AKSESORë


Tobogan na napuhvanje cijena igraonica na napuhavanje cijena prodajaTobogan na napuhvanje cijena igraonica na napuhavanje cijena prodajaTobogan na napuhvanje cijena igraonica na napuhavanje cijena prodajaTobogan na napuhvanje cijena igraonica na napuhavanje cijena prodajaTobogan na napuhvanje cijena igraonica na napuhavanje cijena prodajaTobogan na napuhvanje cijena igraonica na napuhavanje cijena prodaja

PRODUKTET TË LIDHUR

NË DISPOZIM TANI

Rrëshqitje e fryrë - 5m x 3m

Tobogan na napuhavanje A+ Kvaliteta set za krpanje Dizajnirani su za tržište EU te zadovoljavaju sve potrebne norme. Osim kvalitetnijeg materijala i četverostrukih šavova na ključnim mjestima, opremljeni su i brojnim detaljima poput produženih alki (kako klinovi ne bi oštetili napuhanac), kvalitetnih stezaljki, te vrhunskim zatvaračima.

2200 EUR + TVSH
NË DISPOZIM TANI

Basketboll i fryrë - madhësia e plotë

Napuhanac za sajmove, teambuilding i slične događaje
Puna veličina

1600 EUR + TVSH
NË DISPOZIM TANI

Mini tobogan na napuhavanje - 3m x 3m x 2.8m

Vrlo mali tobogan na napuhavanje
0.55mm PVC tarpaulin
Dolazi s prikladnom puhalicom
Plavi ili ružičasti

960 EUR + TVSH