Unicorn gonflabil 4.5m 4.5mx 3m

LAȚIME : 4m
ÎNĂLȚIE : 3m
LUNGIME : 4m

GREUTATE: 72 KG

ID: 11460013

2300 EUR + TVA

2875 EUR (25% TVA )


≈ 17329.35 HRK + TVA


≈ 21661.6875 HRK (25% TVA )

Visa Accepted Diners Accepted


MasterCard Accepted Maestro Accepted

TOATE TOBOGANELE șI CASTELELE GONFLABILE INCLUD SUFLANTE ADECVATE

DESCRIERE


ACCESORII


Tobogan na napuhvanje cijena igraonica na napuhavanje cijena prodajaTobogan na napuhvanje cijena igraonica na napuhavanje cijena prodajaTobogan na napuhvanje cijena igraonica na napuhavanje cijena prodajaTobogan na napuhvanje cijena igraonica na napuhavanje cijena prodajaTobogan na napuhvanje cijena igraonica na napuhavanje cijena prodajaTobogan na napuhvanje cijena igraonica na napuhavanje cijena prodaja

PRODUSE CONEXE

DISPONIBIL ACUM

AIRTRACK Atletska podloga 10 m x 2 m

Air Track (podloga za napuhavanje) koristi se za treninge gimnastike, prepona, akrobacije i drugih sportova djece i mladih. Najveća prednost je širok raspon upotrebe. Možete ga napuhati bilo gdje. Kod kuće u sobi, vani u vrtu, u prostorijama fitness centra i drugim mjestima namijenjenim za bavljenje sportom. Napuhavanje pomoću kompresora traje samo nekoliko minuta. Nakon pakiranja Air Track je lako nositi čak i na veće udaljenosti zahvaljujući maloj težini.

1100 EUR + TVA
DISPONIBIL ACUM

Tobogan gonflabil - 5m x 3m

Tobogan na napuhavanje A+ Kvaliteta set za krpanje Dizajnirani su za tržište EU te zadovoljavaju sve potrebne norme. Osim kvalitetnijeg materijala i četverostrukih šavova na ključnim mjestima, opremljeni su i brojnim detaljima poput produženih alki (kako klinovi ne bi oštetili napuhanac), kvalitetnih stezaljki, te vrhunskim zatvaračima.

2200 EUR + TVA