Shtëpia e lojërave me fryrje - Gjirafë

GJERËSIA : 5.5m
LARTËSIA : 3.5m
GJATITJA : 5m

PESHë: 123.75 KG

ID: 11460028

2500 EUR + TVSH

3125 EUR (25% TVSH )


≈ 18836.25 HRK + TVSH


≈ 23545.3125 HRK (25% TVSH )

Visa Accepted Diners Accepted


MasterCard Accepted Maestro Accepted

Të GJITHA RRëSHQITëSIT DHE KëSHTJELLAT Që FRYHEN PëRFSHIJNë VENTILATORë Të PëRSHTATSHëM

PËRSHKRIMI

Kombinirana igraonica na napuhavanje - tobogan


AKSESORë


Tobogan na napuhvanje cijena igraonica na napuhavanje cijena prodajaTobogan na napuhvanje cijena igraonica na napuhavanje cijena prodajaTobogan na napuhvanje cijena igraonica na napuhavanje cijena prodajaTobogan na napuhvanje cijena igraonica na napuhavanje cijena prodajaTobogan na napuhvanje cijena igraonica na napuhavanje cijena prodajaTobogan na napuhvanje cijena igraonica na napuhavanje cijena prodaja

PRODUKTET TË LIDHUR

NË DISPOZIM TANI

KORIŠTENO - Bijeli dvorac na napuhavanje

Korišteni bijeli dvorac na napuhavanje u dimenzijama 4m x 4m
U dobrom stanju

1400 EUR
NË DISPOZIM TANI

Shtëpi lojërash me fryrje Unicorn

Igraonica na napuhavanje s likom jednoroga
Idealan za sve male princeze
Dužina 5m
Širina 4m
Visina 4m

1800 EUR + TVSH