Park ujor me fryrje lundruese 08

GJERËSIA : 53m
LARTËSIA : 0m
GJATITJA : 33m

PESHë: 7870.5 KG

ID: 399

85000 EUR + TVSH

106250 EUR (25% TVSH )


≈ 640432.5 HRK + TVSH


≈ 800540.625 HRK (25% TVSH )

Visa Accepted MasterCard Accepted

Të GJITHA RRëSHQITëSIT DHE KëSHTJELLAT Që FRYHEN PëRFSHIJNë VENTILATORë Të PëRSHTATSHëM

PËRSHKRIMI

Plutajući vodeni park na napuhavanje


AKSESORë


Tobogan na napuhvanje cijena igraonica na napuhavanje cijena prodaja

PRODUKTET TË LIDHUR

NË DISPOZIM TANI

Parakolp Zorb Balls 1.5m, komplet 2 cope + pompe

Set od 2 komada bumper lopti, BOJA: PROZIRNA, prikladna pumpa 1,5 m visina (ZA ODRASLE)

340 EUR + TVSH