Tobogan na napuhavanje - Medvjedić - 6m x 4m -

GJERËSIA : 4m
LARTËSIA : 4.5m
GJATITJA : 6m

PESHë: 148.8 KG

ID: 11438

2500 EUR + TVSH

3125 EUR (25% TVSH )


≈ 18836.25 HRK + TVSH


≈ 23545.3125 HRK (25% TVSH )

Visa Accepted Diners Accepted


MasterCard Accepted Maestro Accepted

Të GJITHA RRëSHQITëSIT DHE KëSHTJELLAT Që FRYHEN PëRFSHIJNë VENTILATORë Të PëRSHTATSHëM

PËRSHKRIMI


AKSESORë


Tobogan na napuhvanje cijena igraonica na napuhavanje cijena prodajaTobogan na napuhvanje cijena igraonica na napuhavanje cijena prodajaTobogan na napuhvanje cijena igraonica na napuhavanje cijena prodajaTobogan na napuhvanje cijena igraonica na napuhavanje cijena prodajaTobogan na napuhvanje cijena igraonica na napuhavanje cijena prodajaTobogan na napuhvanje cijena igraonica na napuhavanje cijena prodajaTobogan na napuhvanje cijena igraonica na napuhavanje cijena prodajaTobogan na napuhvanje cijena igraonica na napuhavanje cijena prodajaTobogan na napuhvanje cijena igraonica na napuhavanje cijena prodaja

PRODUKTET TË LIDHUR

NË DISPOZIM TANI

Këndi i lojërave të kopshtit zoologjik të vogël LARTËSIA: 2.5 m

Potpuno novi tobogan na napuhavanje D: 4m Š: 3m V: 2.5mm Dolazi s puhalicom \n Besplatna dostava unutar HR
2.5 metra visina, stane u većinu zatvorenih prostora

1350 EUR + TVSH
NË DISPOZIM TANI

Tobogan na napuhavanje - Dinosaur

Tobogan na napuhavanje Dinosaur

2200 EUR + TVSH
NË DISPOZIM TANI

Frozen - poligon s preprekama na napuhavanje

Frozen poligon s preprekama na napuhavanje

2500 EUR + TVSH