Tenda - stendë me fryrje 3m x 3m

GJERËSIA : 3m
LARTËSIA : 2.5m
GJATITJA : 3m

PESHë: 40.5 KG

ID: 11459990

1450 EUR + TVSH

1812.5 EUR (25% TVSH )


≈ 10925.025 HRK + TVSH


≈ 13656.28125 HRK (25% TVSH )

Visa Accepted Diners Accepted


MasterCard Accepted Maestro Accepted

Të GJITHA RRëSHQITëSIT DHE KëSHTJELLAT Që FRYHEN PëRFSHIJNë VENTILATORë Të PëRSHTATSHëM

KY PRODUKT MUND Të DORëZOHET MENJëHERë

PËRSHKRIMI

Šator štand na napuhavanje
2 odvojiva zida
3m x 3m
Zatvorenog tipa, nije potreban stalan rad puhalice
Pumpa
Vreće s pijeskom
Klinovi i užad
Torba s kotačima


LEXO Më SHUMë


Tobogan na napuhvanje cijena igraonica na napuhavanje cijena prodajaTobogan na napuhvanje cijena igraonica na napuhavanje cijena prodajaTobogan na napuhvanje cijena igraonica na napuhavanje cijena prodajaTobogan na napuhvanje cijena igraonica na napuhavanje cijena prodajaTobogan na napuhvanje cijena igraonica na napuhavanje cijena prodajaTobogan na napuhvanje cijena igraonica na napuhavanje cijena prodaja

PRODUKTET TË LIDHUR

NË DISPOZIM TANI

Tobogan na napuhavanje - Svijet životinja - 7m x 5m

Tobogan na napuhavanje s ravnim dijelom za igru - Životinjski svijet

3450 EUR + TVSH
NË DISPOZIM TANI

Psići u ophodnji - Igraonica na napuhavanje

Operacija šapica - Psići u ophodnji igraonica na napuhavanje

1950 EUR + TVSH
NË DISPOZIM TANI

Dinosaur Igraonica na napuhavanje

Igraonica na napuhavanje s likom dinosaura

1870 EUR + TVSH