Inflatable water floating soccer Water Polo goal

GJERËSIA : 0m
LARTËSIA : 0m
GJATITJA : 2m

PESHë: 0 KG

ID: 11460044

500 EUR + TVSH

625 EUR (25% TVSH )


≈ 3767.25 HRK + TVSH


≈ 4709.0625 HRK (25% TVSH )

Visa Accepted Diners Accepted


MasterCard Accepted Maestro Accepted

Të GJITHA RRëSHQITëSIT DHE KëSHTJELLAT Që FRYHEN PëRFSHIJNë VENTILATORë Të PëRSHTATSHëM

KY PRODUKT MUND Të DORëZOHET MENJëHERë

PËRSHKRIMI

Plutajući golovi na napuhavanje za vodu
2m
2 komada
Prikladna pumpa
Crveni i plavi


LEXO Më SHUMë


Tobogan na napuhvanje cijena igraonica na napuhavanje cijena prodajaTobogan na napuhvanje cijena igraonica na napuhavanje cijena prodajaTobogan na napuhvanje cijena igraonica na napuhavanje cijena prodajaTobogan na napuhvanje cijena igraonica na napuhavanje cijena prodaja

PRODUKTET TË LIDHUR

NË DISPOZIM TANI

Poligon na napuhavanje Plaža - 10.5m x 3m

Poliogn na napuhavanje s prizorom plaže
10m x 3m

3300 EUR + TVSH
NË DISPOZIM TANI

Kockice - tobogan s bazenom

Tobogan na napuhavanje s bazenom

2500 EUR + TVSH
NË DISPOZIM TANI

Trampolin za vodu - promjer 3m

Vodeni trampolin promjera 3m
Električna pumpa

400 EUR + TVSH