Aqua Banana për ujë - 2m

GJERËSIA : 1m
LARTËSIA : 1m
GJATITJA : 2m

PESHë: 9 KG

ID: 11460045

550 EUR + TVSH

687.5 EUR (25% TVSH )


≈ 4143.975 HRK + TVSH


≈ 5179.96875 HRK (25% TVSH )

Visa Accepted Diners Accepted


MasterCard Accepted Maestro Accepted

Të GJITHA RRëSHQITëSIT DHE KëSHTJELLAT Që FRYHEN PëRFSHIJNë VENTILATORë Të PëRSHTATSHëM

KY PRODUKT MUND Të DORëZOHET MENJëHERë

PËRSHKRIMI

Dužina: 2m
Kapacitet: 4 osobe
Za zabavu na vodi


LEXO Më SHUMë


Tobogan na napuhvanje cijena igraonica na napuhavanje cijena prodajaTobogan na napuhvanje cijena igraonica na napuhavanje cijena prodaja

PRODUKTET TË LIDHUR

NË DISPOZIM TANI

KORIŠTENO - Raketa tobogan - LIFT - 10m x 4m x 8m

Tobogan na napuhavanje raketa
10m x 4m x 8m
Uključivanjem prekidača podiže se platforma i djecu dovozi do vrha tobogana

Dolazi s 3 puhalice i prekidačem
Vrijeme podizanja lifta 15-20 sekundi
Video korištenja:

2000 EUR + TVSH
NË DISPOZIM TANI

Dvorac na napuhavanje - Princeza

Igraonica na napuhavanje - Princezin dvorac

2500 EUR + TVSH
NË DISPOZIM TANI

Shesh lojërash të kombinuara Ribe

Kvalitetna kombinirana igraonica s podvodnim motivima
Dimenzija 5.5m x 4.5m i mase oko 130kg.
Ugrađeni tobogan

1400 EUR + TVSH