Pyjet e shiut fryrës - xhungël - 6m x 6m x 4m

GJERËSIA : 6m
LARTËSIA : 4m
GJATITJA : 6m

PESHë: 165 KG

ID: 11459988

3100 EUR + TVSH

3875 EUR (25% TVSH )


≈ 23356.95 HRK + TVSH


≈ 29196.1875 HRK (25% TVSH )

Visa Accepted MasterCard Accepted

Të GJITHA RRëSHQITëSIT DHE KëSHTJELLAT Që FRYHEN PëRFSHIJNë VENTILATORë Të PëRSHTATSHëM

PËRSHKRIMI

Napuhanac s motivima iz prašume


AKSESORë


Tobogan na napuhvanje cijena igraonica na napuhavanje cijena prodajaTobogan na napuhvanje cijena igraonica na napuhavanje cijena prodajaTobogan na napuhvanje cijena igraonica na napuhavanje cijena prodajaTobogan na napuhvanje cijena igraonica na napuhavanje cijena prodajaTobogan na napuhvanje cijena igraonica na napuhavanje cijena prodajaTobogan na napuhvanje cijena igraonica na napuhavanje cijena prodajaTobogan na napuhvanje cijena igraonica na napuhavanje cijena prodajaTobogan na napuhvanje cijena igraonica na napuhavanje cijena prodajaTobogan na napuhvanje cijena igraonica na napuhavanje cijena prodajaTobogan na napuhvanje cijena igraonica na napuhavanje cijena prodajaTobogan na napuhvanje cijena igraonica na napuhavanje cijena prodaja

PRODUKTET TË LIDHUR

NË DISPOZIM TANI

Tenda - stendë me fryrje 3m x 3m

Šator štand na napuhavanje
2 odvojiva zida
3m x 3m
Zatvorenog tipa, nije potreban stalan rad puhalice
Pumpa
Vreće s pijeskom
Klinovi i užad
Torba s kotačima

1450 EUR + TVSH
NË DISPOZIM TANI

Tobogan na napuhavanje - Dinosaur

Tobogan na napuhavanje Dinosaur

2200 EUR + TVSH
NË DISPOZIM TANI

Parakolp Zorb Balls 1.5m, komplet 2 cope + pompe

Set od 2 komada bumper lopti, BOJA: PROZIRNA, prikladna pumpa 1,5 m visina (ZA ODRASLE)

340 EUR + TVSH