Rrëshqitje e madhe e fryrë në kopshtin zoologjik

GJERËSIA : 5m
LARTËSIA : 6m
GJATITJA : 9m

PESHë: 279 KG

ID: 1369

3550 EUR + TVSH

4437.5 EUR (25% TVSH )


≈ 26747.475 HRK + TVSH


≈ 33434.34375 HRK (25% TVSH )

Visa Accepted Diners Accepted


MasterCard Accepted Maestro Accepted

Të GJITHA RRëSHQITëSIT DHE KëSHTJELLAT Që FRYHEN PëRFSHIJNë VENTILATORë Të PëRSHTATSHëM

PËRSHKRIMI

Svi napuhanci su izrađeni od 0.55mm PVC materijala i namijenjeni za profesionalnu primjenu. Dolaze od proizvođača s kojim imamo višegodišnju suradnju i čiji su se napuhanci uistinu dokazali u svakodnevnom radu.


LEXO Më SHUMë


Tobogan na napuhvanje cijena igraonica na napuhavanje cijena prodajaTobogan na napuhvanje cijena igraonica na napuhavanje cijena prodajaTobogan na napuhvanje cijena igraonica na napuhavanje cijena prodajaTobogan na napuhvanje cijena igraonica na napuhavanje cijena prodajaTobogan na napuhvanje cijena igraonica na napuhavanje cijena prodajaTobogan na napuhvanje cijena igraonica na napuhavanje cijena prodaja

PRODUKTET TË LIDHUR

NË DISPOZIM TANI

Tobogan na napuhavanje - Prašuma - 7m x 5m

Tobogan na napuhavanje s ravnim dijelom za igru - Majmun prašuma

3600 EUR + TVSH
NË DISPOZIM TANI

Trampolin za vodu - promjer 3m

Vodeni trampolin promjera 3m
Električna pumpa

400 EUR + TVSH
NË DISPOZIM TANI

Inflatable water floating banana

Plutajuća Banana na napuhavanje za vodu
5.8m

700 EUR + TVSH