Slatkiši - Igraonica na napuhavanje

GJERËSIA : 5.2m
LARTËSIA : 4m
GJATITJA : 4m

PESHë: 94 KG

ID: 11460143

2350 EUR + TVSH

2937.5 EUR (25% TVSH )


≈ 17706.075 HRK + TVSH


≈ 22132.59375 HRK (25% TVSH )

Visa Accepted Diners Accepted


MasterCard Accepted Maestro Accepted

Të GJITHA RRëSHQITëSIT DHE KëSHTJELLAT Që FRYHEN PëRFSHIJNë VENTILATORë Të PëRSHTATSHëM

PËRSHKRIMI

Igraonica na napuhavanje s prikazom kolača


LEXO Më SHUMë
Tobogan na napuhvanje cijena igraonica na napuhavanje cijena prodajaTobogan na napuhvanje cijena igraonica na napuhavanje cijena prodajaTobogan na napuhvanje cijena igraonica na napuhavanje cijena prodajaTobogan na napuhvanje cijena igraonica na napuhavanje cijena prodajaTobogan na napuhvanje cijena igraonica na napuhavanje cijena prodajaTobogan na napuhvanje cijena igraonica na napuhavanje cijena prodajaTobogan na napuhvanje cijena igraonica na napuhavanje cijena prodajaTobogan na napuhvanje cijena igraonica na napuhavanje cijena prodajaTobogan na napuhvanje cijena igraonica na napuhavanje cijena prodajaTobogan na napuhvanje cijena igraonica na napuhavanje cijena prodajaTobogan na napuhvanje cijena igraonica na napuhavanje cijena prodajaTobogan na napuhvanje cijena igraonica na napuhavanje cijena prodaja

PRODUKTET TË LIDHUR

NË DISPOZIM TANI

Mali Klaun - Igraonica na napuhavanje

Igraonica na napuhavanje s prikazom cirkusa

2350 EUR + TVSH
NË DISPOZIM TANI

Dinosaur Igraonica na napuhavanje

Igraonica na napuhavanje s likom dinosaura

1870 EUR + TVSH
NË DISPOZIM TANI

Nogometno igralište na napuhavanje - 10m x 5m

Nogometno igralište na napuhavanje
10m x 5m
Dolazi s prikladnom puhalicom
Ulaz kroz golove

1280 EUR + TVSH