Tobogan na napuhvanje cijena igraonica na napuhavanje cijena prodaja

Водна ролка - Малка

ШИРИНА : 1.9m
ВИСОЧИНА : 1.8m
ДЪЛЖ : 1.8m

тегло: 15.39 KG

ID: 11459946

1000 EUR + ДДС

1250 EUR (25% ДДС )





Visa Accepted MasterCard Accepted

Всички надуваеми пързалки и замъци включват подходящи духалки

ОПИСАНИЕ

Duljina: 1.9m
Promjer: 1.8m
Unutarnja visina: 1.5m
Materijal: 1.0mm TPU
Nosivost: 100kg
Masa proizvoda: 30kg
Idealne atrakcije za mirna vodena područja, bazene, brane, ribnjake, bazene na napuhavanje. Prepoznatljiva vodena atrakcija, kvalitetna gradnja i izrada. Dizajniran za teške operacije, zabavne parkove, kampove, trgovačke centre. Pogodno za unutarnje vodene prostore. Kompaktne dimenzije u zapakiranom stanju. Jednostavno održavanje i rad.


Аксесоари


Tobogan na napuhvanje cijena igraonica na napuhavanje cijena prodajaTobogan na napuhvanje cijena igraonica na napuhavanje cijena prodajaTobogan na napuhvanje cijena igraonica na napuhavanje cijena prodajaTobogan na napuhvanje cijena igraonica na napuhavanje cijena prodaja

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ

Dekada Inflatables
НАЛИЧЕН СЕГА

AIRTRACK Atletska podloga 10 m x 2 m

Air Track (podloga za napuhavanje) koristi se za treninge gimnastike, prepona, akrobacije i drugih sportova djece i mladih. Najveća prednost je širok raspon upotrebe. Možete ga napuhati bilo gdje. Kod kuće u sobi, vani u vrtu, u prostorijama fitness centra i drugim mjestima namijenjenim za bavljenje sportom. Napuhavanje pomoću kompresora traje samo nekoliko minuta. Nakon pakiranja Air Track je lako nositi čak i na veće udaljenosti zahvaljujući maloj težini.

1100 EUR + ДДС